1. Iš pradžių sumaišykite aliejų, druską bei pipirus.
2. Apliejame gautu mišiniu pievagrybius.
Reklama
3. Tuomet dėkite vienu sluoksniu į kepimo skardą ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje, kol jie nepradės karamelizuotis, maždaug 20 minučių, kartas nuo karto pamaišydamos.
4. Po to ištirpinkite sviestą ant vidutinio kaitrumo ugnies, tirpinkite porą minučių, kol tampa auksaspalvis.
5. Nuimkite nuo ugnies ir permaišykite su susmulkintu česnaku, čiobreliu bei citrinų sultimis.
6. Paskui apliekite keptus pievagrybius sviesto mišiniu.
7. Pasūdykite ir berkite pipirų pagal savo skonį. Lepinkitės!
8. Rekomendacija: Daugiau pievagrybių receptų rasite: Pievagrybiai.
Daiva
Atsakyti