Virtos bulvės su voveraičių padažu

2023-09-28 Autorius WorldRecipes.lt

Virtos bulvės su voveraičių padažu
Šiandien noriu parodyti Jums patiekalą, kurį išmokau gaminti iš savo močiutės ir kurį visada gaminu, kai tik turiu voveraičių. Tokios virtos bulvės ir voveraičių padažas su grietinėle man yra be galo skanu. Drąsiai galiu pasakyti, kad patinka ne tik man, bet ir visai mano šeimai. Dėl paskutinių kąsnių net susipykstame, kam jie atiteks. Tad imkite šį receptą ir lepinkitės paprastai pagaminu, bet tobulu patiekalu. :) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • voveraitės: 500 gramų
    • sviestas: 75 gramų
    • miltai: 1 valgomojo šaukšto
    • svogūnai: 1
    • grietinėlė: 400 mililitrų
    • druska
    • pipirai
    • virtos bulvės (patiekimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių voveraites maždaug 5 minutes apkepame 50 gramų sviesto. Pagardiname pipirais.
  2. 2. Sudedame 25 gramuose sviesto apkeptą susmulkintą svogūną ir ant nedidelės kaitros troškiname dar maždaug 10 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Po to nupilame į puodelį voveraičių skystį.
  5. 4. Įmaišome į jį miltus bei supilame atgal į voveraites.
  6. 5. Išmaišome bei supilame grietinėlę.
  7. 6. Pagardiname druska bei užviriname.
  8. 7. Galiausiai patiekiame su virtomis bulvėmis ir skanaujame!

Aldona

Tobuliau ir nebūna. Voveraites tai tikriausiai galėčiau valgyti kiekvienai vakarienei, super skanu. :D
Atsakyti
Virti avinžirniai su grybais
(3)
Mielinės spurgos su grybais
(1)
Maltos mėsos zrazai su grybais
(1)
Trinta grybų sriuba su bri sūriu
(3)