Garnyras: pievagrybiai

2018-12-04 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Garnyras: pievagrybiai
Šiandien tikrai norėjosi kažko lengvo bei gaivaus. Šaldytuve buvo užsilikę 7 pievagrybiai, tad įjungiau fantaziją ir sugalvojau štai tokį paprastą patiekalą. Įprastai jį naudoju kaip garnyrą prie kitų patiekalų. 

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių nuvalytus pievagrybius sudedame į kepimo skardą, pašlakštome kiekvieną actu, alyvuogių aliejumi. Tada pagardiname druska ir pipirais.
  2. 2. Tuomet dėkite į orkaitę, kepkite maždaug 10-15 minučių (priklausomai nuo pievagrybių dydžio) iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
  3. Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau pievagrybių receptų rasite: Pievagrybiai.
  5. pievagrybiai garnyrui
Garnyras: pievagrybiai