Be galo sultingi ir skanūs kiaulienos nugarinė suktinukai įdaryti grybais. Aš šį kartą pasirinkau voveraites. Gavosi nuostabaus skonio tobulas patiekalas. Esu tikra, kad patiks ir Jums. Pamėginkite!
1. Pradžioje kiaulienos nugarinės gabaliukus plonai išmušame su specialiu plaktuku.
2. Tuomet keptuvėje ištirpdome gabaliuką sviesto.
3. Sudedame bei pakepame kubeliais supjaustytą svogūną.
4. Vėliau sudedame voveraites bei pakepame (didesnes pasmulkiname), pagardiname su druska bei juodaisiais pipirais.
5. Tada imame nugarinės gabaliuką, dedame voveraičių įdarą, susukame. Suktinuką apvyniojame šoninės juostele bei sutvirtiname medinio pagaliuko pagalba.
6. Keptuvėje ištirpdome sviestą, įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus bei apskrudiname suktinukus iš visų pusių.
7. Sudedame į kepimo indą, užpilame sviestą bei kepame maždaug 20-25 minutes iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Patiekiame su savo mėgstamu garnyru ir skanaujame!