Taip visai netikėtai vakar man pasisekė gauti daug voveraičių. Prigrybavo mano kolege ir pasiūlė tuos grybus man. O aš taip apsidžiaugiau, kad galiu kažką pagaminti iš jų. Dabar noriu pasidalinti su jumis, ką aš su jomis nuveikiau. Tai žinomą iškart dalį voveraičių paruošiau su bulvėmis, kaip jau įprasta pas mus šeimoje. Dar vieną dalį apvirusi užšaldžiau, apie tai jau rašiau seniau. O iš trečios dalies paruošiau voveraičių mišrainę su morkomis, svogūnais ir aliejumi. Tokį receptą išmėginau jau pernai, bet kol nežinojau rezultato nenorėjau jo įkelti. O kadangi šiemet kartoju, tai jau drąsiai galiu jį parekomenduoti ir Jums. Tad imkite jį ir gaminkite kartu su manimi. Tikrai patiks! :)
6. Suberkite daržoves ir pakepinkite, kol jos suminkštėja.
7. Suverskite voveraitės. Sudėkite sviestą ir pakaitinkite dar kelias minutes.
8. Atvėsinkite. Supilstykite į indelius.
9. Laikykite vėsiai ir skanaukite! :)
10. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų žiemai rasite: Mišrainės žiemai.
Nezinau,
Gal ir nebloga mišrainė? Tik voveraičių tikrai nereikėjo apvirti. Dėti į keptuvę su daržovėmis kartu ir pakepinti. Voveraites reikia tik nuplauti su vandeniu. Ir tai skubant, kad neprisigertų vandens. O virti - tikrai nesąmonę.
Atsakyti
Baba
Pritariu. Ir išvirtas šaldyti taip pat nelabai, nes sušals kartu su vandeniu ir atšilus bus pliurzė.
Nezinau,
Atsakyti
Baba
Vilma
Atsakyti
Druska pagal skoni.
Atsakyti