Tiršta, kreminė, ir be itin kvapni - trinta (bet ne visiškai) pievagrybių sriuba savo aromatu suvilios kiekvieną. Ech, kaip fantastiškai skaniai prakvimpa visa virtuvė, kai pievagrybiai kepa ant sviesto.. Labai mėgstu tą kvapą.🙂 Žinoma, jeigu turite voveruškų, tuomet galima naudoti ir jas, skonis tikrai bus ne prastesnis, o gal net geresnis.
Dar šiek tiek apie šią fantastišką sriubą su lydytu sūreliu. Jos pagaminimui pagrinde reikės pievagrybių ir kreminio sūrio. Daržoves galima naudoti pagal savo nuožiūrą. Čia dar labai tiktų papildomai įdėti morkos ir/ar bulvės. Jeigu nesinori naudoti pieno, įpilame daugiau vandens. Sriubą taipogi galima paskaninti šviežiais krapais. Su vienais, ar kitais ingredientais - sriuba gausis itin skani. 🙂