Labai gardus bei ganėtinai lengvai pagaminamas bulvių patiekalas su faršu (malta mėsa). Šiam patiekalui galite rinktis kokį tik norisi faršą (tinka kiauliena arba jautienos, vištiena arba kalakutiena). Grybus taip pat galite pasirinkti kokius tik mėgstate.
Kad patiekalas būtų dar įvairesnis, galima su svogūnais bei grybais pakepinti sutarkuotą morką arba šiek tiek rūkytos šoninės, irgi puikiai tinka.
Vietoj majonezo galima panaudoti ir grietinę arba natūralų graikišką jogurtą, tik tuomet į įdarą dar įdedame keletą šaukštelių aštresnių garstyčių (puikiai tiks ir krienai), kad įdaras gautųsi dar stipresnio skonio.
Žalumynų galite ir visai nedėti, bet jei turite, visai tiks įpjaustyti svogūnų laiškų arba krapų. Trumpai tariant, nebijokite eksperimentuoti, šis patiekalas tam puikiai tinka. Bulvių ir maltos mėsos mėgėjai atras puikų derinį ir skanūs pietūs arba vakarienė bus garantuoti.