Prancūziškas batonas su vištiena, sūriu ir pievagrybiais

2017-10-17 Autorius Rasos virtuvės užrašai

Prancūziškas batonas su vištiena, sūriu ir pievagrybiais

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje smulkiai supjaustome vištienos krūtinėlę bei pakepiname su aliejumi, užberiame druskos ir pipirų.
  2. 2. Tuomet smulkiai supjaustome svogūną, pievagrybius bei pakepiname keptuvėje su mažu lašeliu aliejaus.
  3. 3. Po to sudedame pakepintą vištieną, suberiame susmulkintą česnaką, susmulkintus krapus, supilame sultinį bei grietinę, užviriname ir nuimame nuo kaitros.
  4. 4. Tada batoną perpjauname per pusę išilgai, išimame iš jo minkštimą.
  5. 5. Dedame į kepimo indą (į kepimo indą įtiesiame kepimo popierių arba foliją).
  6. 6. Batoną užpildome įdaru ir pabarstome tarkuotu sūriu
  7. prancūziškas batonas su įdaru
  8. 7. Užberiame susmulkintų petražolių bei uždedame supjaustytų pomidorų.
  9. prancūziškas batonas su įdaru ir pomidorais
  10. 8. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Skanaujame!
  11. 9. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Recepto autorius Rasos virtuvės užrašai

Jonita

Kažkas naujo ir tikrai neragauto. Būtinai pamėginsiu. :)
Atsakyti
Focaccia duonelė su alyvuogėmis - nuostabus užkandis prie vyno!
(2)
Keptas camembert sūris su uogiene
(2)
Tortilijų suktinukai su mėsos ir daržovių įdaru
(1)
Nesaldūs užkandiniai cukinijos pyragėliai
(2)
Mini užkandėlės su antienos paštetu ir džemu
(1)