Krabų lazdelės tešloje

2017-10-17 Autorius Oditėlės blogas

Krabų lazdelės tešloje
Tikrai labai mėgstu tokį užkandį iš krabų lazdelių. Taip pat jis labai patinka ir mano vyrui prie šalto alaus bokalo (ačiū ponui Verygai, tikrai tik nealkoholinio), todėl ganėtinai dažnai pasigaminam. O pagaminimas tikrai labai paprastas, ingredientai irgi randami labai lengvai kiekvienoje parduotuvėje. Pabandykite paužkandžiauti ir Jūs, krabai tešloje, tai užkandis kuris vertas Jūsų dėmesio. :) 

Tokį receptą pamačiau vienoje laidoje kaip gamina Beata, tad labai ačiū Jai už puikų receptą. 

Ingredientai

    • krabų lazdelės: 300 gramų
    • kiaušiniai: 3
    • majonezas: 3 valgomieji šaukštai
    • miltai: 100 gramų
    • raudonosios paprikos milteliai: 1 arbatinis šaukštelis
    • švieži krapai: žiupsnelis
    Padažui:
    • majonezas: 4 valgomieji šaukštai
    • grietinė: 1 valgomasis šaukštas
    • česnakas: 1 išspausta skiltelė

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje į dubenį įmušame kiaušinius.
  2. 2. Supjaustome krapus.
  3. Reklama
  4. 3. Į dubenį su kiaušiniais sudedame majonezą, miltus, paprikos miltelius, pjaustytus krapus, pagardiname druska bei viską ganėtinai gerai išplakame. Tešla gaunasi tiršta.
  5. 4. Tuomet krabų lazdeles perpjauname išilgai į dvi arba keturias dalis (kaip labiau norisi).
  6. 5. Apvoliojame tešloje bei kepame keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
  7. 6. Sudedame ant popierinės servetėlės, kad susigertų nereikalingas riebalų perteklius.
  8. 7. Patiekiame su padažu. Skanaus!
  9. iškeptos krabų lazdelės tešloje
  10. 8. Padažas: Visus nurodytus ingredientus sumaišome tarpusavyje.

alma

krabu lazdeles atsukti ir i vidu ideti lydito surio, daugiau eiga ta pati
Atsakyti
Paprasti, greiti ir lengvi vieno kąsnio užkandžiai šventėms
(4)
Traškūs cukinijos griežinėliai su česnakiniu padažu
(1)
Rūkytos sviestžuvės ir baklažanų užkandėlė - 11 balų iš 10!
(1)