Traški duonelė (skanu tiek viena, tiek su sūriu ar lašeliu medaus)

2020-05-29 Autorius San-Zar virtuviniai eksperimentai

Traški duonelė (skanu tiek viena, tiek su sūriu ar lašeliu medaus)
Tokią traškią duonelę lengva pasigaminti. Ją skanu valgyti tiek vieną, tiek su sūriu, tiek su lašeliu medaus. Jeigu norisi, grūdus joje galite keisti pagal savo norus.

Ingredientai

    • moliūgų sėklos: 200 mililitrų
    • avižų dribsniai: 100 mililitrų
    • avižų sėlenos: 100 mililitrų
    • sezamo sėklos: 100 mililitrų
    • saulėgrąžų sėklos: 100 mililitrų
    • linų sėklos: 50 mililitrų
    • druska
    • vanduo: 350 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia visus ingredientus sumaišome tarpusavyje.
  2. 2. Kepimo skardą ištiesiame su kepimo popieriumi ir mentele išklojame grūdų masę.
  3. Reklama
  4. 3. Išklotą masę supjaustome - atskiriame gabaliukais. Tada iškeptą duonelę bus lengviau padalinti (galite matyti šioje nuotraukoje).
  5. pjaustyta duonelė
  6. 4. Kepame iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30- 40 minučių arba kol duonelė lengvai atšoks nuo kepimo popieriaus. Skanaus!
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau duonelių receptų rasite: Duonelės.
Pica su ananasais ir krevetėmis
(2)