Rūkytos lašišos užtepėlė su maskarpone

2022-05-07 Autorius WorldRecipes.lt

Rūkytos lašišos užtepėlė su maskarpone
Lengvai bei greitai pagaminama lašišos užtepėlė su maskarponės sūriu, kuri tikrai pavyks visiems. Ji puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek gražiai patiekta gali papuošti ir švenčių stalą. 

Tad išmėginkite ir manau išsisaugosite šį receptą ateičiai, nes jis niekada nenuvilia!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • maskarponė: 200 gramų
    • majonezas: ~3-4 valgomųjų šaukštų
    • rūkyta lašiša: 150 gramų (tinka ir upėtakis)
    • citrinpipiriai
    • druska
    • krapai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia maskarponę gerai išplakame su majonezu.
  2. 2. Tada rūkytą lašišą arba upėtakį susmulkiname (galite sutrinti trintuvu).
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet gautą trintą masę įmaišome į maskarponės ir majonezo masę, pagardiname pagal savo skonį druska ir citrinpipiriais, taip pat susmulkintais krapais.
  5. 4. Patarimas: Užtepėlė gausis dar šventiškesnė, jeigu į ją įmaišysite 1-2 valgomuosius šaukštus ikrų, bet tai nėra būtina.
  6. 5. Patiekiame su mėgstama duonele arba skrebučiais. Skanaujame!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.
Pica su tortilija
(3)