Cukinija rūgpienio tešloje

2020-04-14 Autorius Gamink su Audrone

Cukinija rūgpienio tešloje
Man patiekalai iš cukinijos tikriausiai niekada nenusibos. Patiekalai iš šios daržovės yra sveiki, gardūs ir kas svarbiausia, kad pagaminti itin paprasta.

Šį kartą dar vienas receptas iš cukinijos, kuriuo noriu pasidalinti su jumis.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • cukinijos: 1
    • rūgpienis: 100 mililitrų
    • kiaušiniai: 2
    • miltai
    • druska: žiupsnelio
    • česnakinė druska
    • malti pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia cukiniją supjaustome pailgais gabaliukais (ma-daug 1-1,5 centimetro storio).
  2. 2. Pagaminame plakinį iš kiaušinio, rūgpienio ir miltų, pagardiname druska.
  3. Reklama
  4. 3. Cukinijos gabaliukus pagardiname druska bei pipirais.
  5. 4. Tuomet kiekvieną gabaliuką paniruojame miltuose, po to plakinyje.
  6. 5. Kepame keptuvėje su aliejumi, pavartydami iš abiejų pusių.
  7. 6. Štai jūsų cukinijų kepsneliai paruošti. Skanaujame!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau cukinijų receptų rasite: Cukinijų receptai.
Vegetariškas pomidorų ir mocarelos pyragas
(1)