Greitai pagaminamas rūkytos vištienos užkandis - užtepėlė su pievagrybiais

2021-04-07 Autorius Justyna - Baltoje lėkštėje

Greitai pagaminamas rūkytos vištienos užkandis - užtepėlė su pievagrybiais
Tikrai gana greitai pagaminama rūkytos vištienos užtepėlė. Ji gaunasi itin skani ir idealiai puikiai tinka įdaryti įvairiausius krepšelius, šaukštelius, užtepti ant mėgstamos duonelės arba galima tiesiog patiekti kaip mišrainę. Tinka tiek šventėms, tiek pusryčiams!

Ingredientai

    • rūkyta vištiena: 150 gramų
    • pievagrybiai: 200 gramų
    • kiaušiniai: 3
    • mėgstamas majonezas: pagal skonį
    • druska (jeigu reikia, man užteko nuo rūkytos vištienos)
    • svogūnai: 1 nedidelio (jeigu norisi, aš nededu)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia svogūną smulkiai sukapokite, jeigu jį naudosite.
  2. 2. Tada rūkytą vištieną smulkiai supjaustykite.
  3. 3. Pievagrybius nuvalykite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje (jeigu naudosite svogūną, tai kepkite kartu)
  4. 4. Kiaušinius išvirkite ir smulkiai supjaustykite.
  5. 5. Viską sumaišykite su mėgstamu majonezu ir sudėkite į užkandinius šaukštelius, krepšelius, tepkite ant duonelės ar patiekite kaip mišrainę. Skanaukite!
Greitai pagaminamas rūkytos vištienos užkandis - užtepėlė su pievagrybiais