Labai gardus tortilijų užkandis į kurį iš principo galite dėti viską ką tik mėgstate. Daugelis yra įpratę daryti suktinukus su lavašu, bet galiu užtikrinti, kad su tortilija gaunasi taip pat skaniai ir daug lengviau suformuoti suktinukus bei gražiai supjaustyti. Šį kartą mano labai pamėgtas variantas su rūkyta lašiša. Skonis super.
1. Pradžioje imame tortiliją bei iki pusės ištepame sūreliu.
2. Tada išklojame aisbergo salota, išdėliojame lašišos griežinėlius, apibarstome krapais bei dedame agurko griežinėlius (geriausiai tai pavyks padaryti su virtuviniu daržovių skustuku, skutant per visą agurko ilgį).
Reklama
3. Tuomet pradedame sukti suktinuką bei susukus iki vidurio, likusią tortilijos dalį aptepame vėl sūreliu bei pabaigiame sukti. Suvyniojame į maistinę plėvelę bei palaikome šaldytuve maždaug 1 valandą.
4. Prieš patiekiant, supjaustome griežinėliais ir skanaujame!