1. Pradžioje orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Tada dvi kepimo skardas išklokite su kepimo popieriumi.
2. Tuomet dubenyje sumaišykite miltus, sodą bei druską. Kitame dubenyje sudėkite sviestą, berkite rudąjį cukrų bei baltąjį cukrų, plakite elektriniu plaktuvu iki purios kreminės masės. Įmaišykite kiaušinį bei trynį, išplakykite. Įmaišykite vanilės ekstraktą, žaliosios citrinos žievelę bei sultis. Išplakite iki vientisos masės.
3. Po to maišydamos po truputį berkite miltus, atsargiai įmaišykite šokolado gabalėlius.
4. Paskui ant kepimo popieriaus dėkite po 1,5–2 šaukštus tešlos, palikdamos maždaug 5 centimetrų tarpus. Viršų galite pabarstyti jūros druska.
5. Kepkite maždaug 10–12 minučių, kol sausainių kraštai taps šviesiai rusvos spalvos, o vidurys sukietės. Palikite apie 10 minučių kepimo skardoje, tuomet išimkite bei baikite vėsinti ant grotelių. Skanaukite!