"Senelio" maltinukai

2018-10-15 Autorius Samčio užrašai

"Senelio" maltinukai
Nesu tikrai kodėl jie vadinasi "Senelio", receptą radau sename žurnale, o ten paaiškinimo dėl tokio pavadinimo nebuvo, todėl aš jį palikau tokį patį.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaulienos faršas: 600 gramų
    • bulvės: 1
    • morkos: 1
    • svogūnai: 1 (didelio)
    • kiaušiniai: 1
    • raudonėlis: pagal skonį
    • tarkuotas muskato riešutas: pagal skonį
    • druska: žiupsnelio
    • malti pipirai: žiupsnelio
    • ghi sviestas (kepimui)
    • lauro lapeliai: kelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į dubenį dėkite maltą mėsą.
  2. 2. Smulkios tarkos pagalba sutarkuokite bulvę bei nusunkę šiek tiek sudėkite į mėsą.
  3. Reklama
  4. 3. Tada morką sutarkuokite burokinės tarkos pagalba, o svogūną smulkiai supjaustykite.
  5. 4. Berkite daržoves į mėsą, muškite kiaušinį, įberkite prieskonius bei gerai išminkykite.
  6. 5. Tuomet didelėje keptuvėje ištirpinkite ghi sviestą bei suformavusios didelius maltinukus dėkite į keptuvę kepti. Gerai apskrudinkite.
  7. 6. Po to iškepusius maltinukus dėkite į puodą, sudėkite lauro lapus, užpilkite vandeniu (kad iki pusės apsemtų) bei patroškinkite uždengtame puode kelias minutes.
  8. 7. Labai gardu valgyti su bulvių koše. Pasimėgaukite!
Chili con carne - meksikietiškas jautienos faršo ir pupelių troškinys
(12)
Maltos jautienos ir lęšių troškinys
(1)
Kalakutienos iešmeliai orkaitėje su jogurto padažu
(1)