1. Patarimas prieš gaminant: Kad maltinukai būtų skanesni, aš kiaulienos faršą susimalu pati savo virtuvėje, su pirktiniu patiekalai nebūna tokie skanūs.
2. Iš pradžių į dubenį dėkite maltą mėsą.
Reklama
3. Smulkios tarkos pagalba sutarkuokite bulvę bei nusunkusios šiek tiek sudėkite į mėsą.
4. Tada morką sutarkuokite burokinės tarkos pagalba, o svogūną smulkiai supjaustykite.
5. Berkite daržoves į mėsą, muškite kiaušinį, įberkite prieskonius bei gerai išminkykite.
6. Tuomet didelėje keptuvėje ištirpinkite ghi sviestą bei suformavusios didelius maltinukus dėkite į keptuvę kepti. Gerai apskrudinkite.
7. Po to iškepusius maltinukus dėkite į puodą, sudėkite lauro lapus, užpilkite vandeniu (kad iki pusės apsemtų) bei patroškinkite uždengtame puode kelias minutes.
8. Labai gardu valgyti su bulvių koše. Pasimėgaukite!
9. Rekomendacija: Daugiau maltinukų receptų rasite: Maltinukai.