1. Pirmiausia dubenyje sumaišome miltus, kakavą, kepimo miltelius, druską bei kavos granules. Kitame dubenyje išsukame minkštą sviestą su cukrumi bei vanile. Įmušame kiaušinius bei gerai viską išsukame.
2. Tuomet suberiame sausų produktų mišinį bei viską išmaišome. Dubenį su tešla uždengiame plėvele bei dedame į šaldytuvą mažiausiai 3 valandoms atšalti, o idealiausia palaikome per visą naktį.
3. Po to orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Su kepimo popieriumi išklojame kelias kepimo skardas.
4. Mažu ledų šaukštu formuojame nedidelius kamuoliukus (jeigu formuojame rankomis, darome tai greitai, kad tešla neatšiltų), apvoliojame juos milteliniame cukruje ir sudedame ant skardų. Kepame apie 10–12 minučių. Prieš ragaudamos visiškai atvėsiname. Skanaujame!
5. Patarimas: Jei neturime tirpios kavos granulių arba tiesiog nenorime jų naudoti, galime šį žingsnį praleisti. Kava tik išryškina šokolado skonį, tačiau nėra privaloma.