Tigrinės krevetės kataifi tešloje

2020-03-30 Autorius WorldRecipes.lt

Tigrinės krevetės kataifi tešloje
Kataifi tai plona vermišelių tešla, labai populiari Viduržemio jūros šalyse. Kataifi tešla dar yra vadinama susmulkinta filo tešla. Todėl šį kartą - naujos tešlos išbandymas su krevetėmis - gavosi kažkas nuostabaus. Šis užkandis labai patiko visiems kas jį ragavo. Jau esu tikrą ką ir kitą kartą gaminsiu kataifi tešla... :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • tigrinių krevečių be uodegėlių
    • kataifi tešlos
    Marinatui:
    • česnako: 1 skiltelės
    • imbiero: gabaliuko
    • citrinos sulčių: iš 1 vnt.
    • aliejaus: 100 mililitrų
    • sojos padažo: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia šaldytas krevetes atitirpiname.
  2. 2. Tuomet marinatui susmulkiname česnaką ir imbierą.
  3. Reklama
  4. 3. Sumaišome su citrinos sultimis, aliejumi ir sojos padažu.
  5. 4. Pasiruoštu marinatu užpilame krevetes ir pamarinuojame mažiausiai 60 minučių.
  6. 5. Kataifi tešlą atšildome.
  7. 6. Krevetes persmeigiame mediniu smeigtuku ir apsukame kataifi tešla.
  8. 7. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.
  9. 8. Valgome su mėgstamu padažu. Pasilepinkit!
  10. 9. Patarimas: Krevetes galite marinuoti bet kokiame mėgstame marinate, aš šį kartą dėjau ką savo virtuvėje.
Paella - Paelija su jūros gėrybėmis ir vištiena
(13)
Spageti makaronai su midijomis
(8)
Kokosu ir cinamonu orkaitėje užkeptos krevetės
(1)