Krevetės kario padaže su kokosų pienu ir konservuotais pomidorais

2023-11-02 Autorius Kviečiu į virtuvę

Krevetės kario padaže su kokosų pienu ir konservuotais pomidorais
Aš pati tikrai labai mėgstu krevetes ir kartas nuo karto leidžiu sau jomis pasilepinti. Kiekvieną kartą jas gamindama, stengiuosi naudoti vis kitą receptą, kad atrasti naujus skonius. Bet šis receptas taip patiko, kad nieko nekeisdama jau gaminau jau kokius 6-is kartus, o man tai yra daug. Todėl labai rekomenduoju ir Jums pamėginti ir tikiuosi, kad mūsų skoniai sutaps ir Jūs pamėgsite šį receptą.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • krevetės: 500 ramų
    • konservuoti pomidorai: 1 skardinės
    • kokosų pienas: 200 mililitrų
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 2 skiltelių
    • imbiero šaknis: 3 centimetrų gabaliuko
    • karis: 1 arbatinio šaukštelio
    • kuminas: 1 arbatinio šaukštelio
    • ciberžolė: 1 arbatinio šaukštelio
    • saldžiosios paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • čili: žiupsnio
    • druska: pagal skonį
    • aliejus: šlakelio
    • laiškiniai česnakai: ryšulėlio
    • virti ryžiai (patiekimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių nulupkite imbierą.
  2. nuluptas imbieras
  3. 2. Nulupkite česnaką.
  4. nuluptas česnakas
    Reklama
  5. 3. Nulupkite svogūną.
  6. nuluptas svogūnas
  7. 4. Imbierą supjaustykite smulkiais gabaliukais.
  8. supjaustytas imbieras
  9. 5. Supjaustykite česnaką smulkiais gabaliukais.
  10. supjaustytas česnakas smulkiais gabaliukais
  11. 6. Supjaustykite svogūną smulkiais kubeliais.
  12. supjaustytas svogūnas smulkiais kubeliais
  13. 7. Apkepkite svogūnus keptuvėje su šlakeliu aliejaus maždaug 30 sekundžių
  14. apkeptas svogūnas su aliejumi keptuvėje
  15. 8. Sudėkite į keptuvę česnaką su imbieru ir pakepinkite įkaitintame aliejuje, kol daržovės suminkštėja.
  16. 9. Suberkite prieskonius ir pakaitinkite kelias minutes, kol pasklinda fantastiškqas aromatas.
  17. 10. Suberkite krevetes ir pakepinkite maždaug 5 minutes.
  18. krevetės
  19. 11. Tuomet suverskite konservuotus pomidorus, supilkite kokosų pieną ir pakaitinkite dar maždaug 7-10 minučių.
  20. 12. Pagardinkite druska ir pabarstykite susmulkintais laiškiniais česnakais.
  21. 13. Patiektite su virtais ryžiais ir skanaukite!
  22. patiektos krevetės kario padaže su virtais ryžiais
Aštuonkojis galicijietiškai arba pulpo a la gallega
(2)
Midijos žaliojo kario padaže su kokosų pienu
(7)
Krevetės graikiškai: pomidoruose su feta sūriu
(2)
Midijos prancūziškai - su baltu vynu
(1)
Vištienos ir krevečių apkepėlė su daržovėmis
(4)
Kalmarų kotletai
(5)