Vištienos ir krevečių apkepėlė su daržovėmis

2019-03-03 Autorius Oditėlės blogas

Vištienos ir krevečių apkepėlė su daržovėmis
Šiai vištienos ir krevečių užkepėlei prireiks visai mažai laiko. Reikės tik viską sudėlioti į indelį, tuomet dėti į orkaitę, palaukti kol iškeps ir skanauti. Man asmeniškai šis patiekalas gaunasi prabangus, tarsi restorane. Galėčiau skanauti ir skanauti, tikrai rekomenduoju pamėginti pasigaminti ir Jums.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlės: 2 (nedidelės)
    • rūkyta paprika: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • maltas kuminas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • raudonosios paprikos: 1
    • poras: nedidelio gabaliuko
    • pievagrybiai: ~100 gramų
    • tarkuotas kietasis sūris: 20 gramų
    • šviežiai pjaustytos petražolės: žiupsnelio
    • tigrinės nevirtos krevetės: 12
    • aliejus: šlakelio
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos krūtinėles išilgai supjaustome plonomis juostelėmis.
  2. 2. Apibarstome paprika, kuminu ir druska, permaišome, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet krevetes apibarstome druska bei užpilame šiek tiek aliejaus.
  5. 4. Tada į dubenį sudedame stambesniais kubeliais supjaustytą papriką, griežinėliais - porą, pievagrybius, suberiame sūrį, petražoles, pašlakstome aliejumi, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais bei viską gerai išmaišome.
  6. 5. Po to į indelius sudedame paruoštas daržoves, vištieną ir ant viršaus išdėliojame krevetes.
  7. 6. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių arba tol, kol viskas iškeps. Patiekiame ir mėgaujamės!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau apkepėlių receptų rasite: Apkepėlės.
Marinuoti aštuonkojai
(1)
Karališkos salotos su jūrų gėrybėmis
(3)
Midijos su salierais grietinės padaže - pagal Gordon Ramsay
(3)
Kani salad - skani krabų mišrainė kitaip
(1)