Kalmarų kotletai

2018-01-25 Autorius WorldRecipes.lt

Kalmarų kotletai
Gaunasi nuostabaus skonio kotletai, o jų privalumas, kad jų neįmanoma perkepti.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kalmarai: 3
    • svogūnai: 1 (mažo)
    • česnakas: 2 skiltelių
    • druska
    • pipirai
    • kiaušiniai: 1
    • malti džiūvėsėliai: kelių šaukštų (arba miltai)
    • džiovintos petražolės
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių virtuviniu trintuvu sutriname kalmarus, svogūną bei česnakus. Tada į masę įmušame kiaušinį, sudedame prieskonius bei išmaišome. Suberiame maltus džiuvėsėlius bei dar kartelį gerai išmaišome.
  2. 2. Tuomet iš gautos masės formuojame nedidelius kepsnelius bei kepame keptuvėje su aliejumi.
  3. Reklama
  4. 3. Iškepusius patiekiame su šviežiomis daržovėmis. Skanaujame!
Orkaitėje keptos užkandėlės su krevetėmis
(8)
Nelukštentos česnakinės krevetės
(1)
Midijų sriuba su grietinėle, morkomis ir kukurūzais
(1)
Kamado grilyje keptos karališkos krevetės be kiauto su daržovėmis
(5)