Keptos šviežios krevetės su citrina

2021-03-07 Autorius Oditėlės blogas

Keptos šviežios krevetės su citrina
Nepameluosiu, šių krevečių skonis gaunasi dieviškas. Citrinos nerealiai tinka ir skonį padaro karališku. Būtinai pamėginkite.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • šviežios išdarinėtos krevetės: ~200 gramų
    • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • česnakas: 1-2 skiltelių
    • citrinos žievelė: 6 juostelių
    • citrinos sultys: 1-2 valgomųjų šaukštų
    • druska: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia keptuvėje įkaitiname aliejų.
  2. aliejus įkaitintas keptuvėje
  3. 2. Sudedame krevetes, citrinos žieveles ir smulkiai supjaustytą česnaką. Taip pat pagardiname druska.
  4. Reklama
  5. 3. Kepame maždaug 4 minutes, kol krevetės nebebūna skaidrios.
  6. 4. Supilame citrinos sultis, išmaišome ir išjungiame kaitrą.
  7. 5. Labai skanu patiekti su mėgstamais virtais makaronais bei mėgstamomis salotomis. Pasilepinkit!
  8. keptos krevetės su citrinomis
  9. 6. Rekomendacija: Daugiau krevečių receptų rasite: Krevečių receptai.
Kruasanai įdaryti keptomis krevėtėmis
(2)
Austrės užkeptos česnakiniu sviestu
(8)
Makaronai su lašiša ir krevetėmis
(1)
Pasta su nduja ir krevetėmis
(1)