Šis užkandis – traškūs jūrų dumblių ir ryžių krepšeliai su sultingu krevečių įdaru – puikiai tiks kaip elegantiška ir gardi užkandžių idėja. Ryžiai, subtiliai pagardinti ryžių actu, suteikia švelnų rūgštumo atspalvį, o krevečių įdaras, lengvai marinuotas aromatingame padaže, praturtina skonį. Kepti keksiukų formelėse, šie krepšeliai tampa maloniai traškūs ir kartu išlaiko kreminį įdarą, kuris švelniai kontrastuoja su jūros dumblių gaivumu.
Redaktorės Vaidos komentaras - tai puikus užkandis visiems suši mėgėjams ir tiems, kurie nori išbandyti naujus skonius. Darbo visai minimaliai, ypač jeigu pirksite jau išvalytas krevetes. O skonis tikrai nudžiugins.
Daugiau įvairių receptų, kurie buvo įkvėpti Azijos šalių, galite
rasti čia.