Krevečių ir avokado užkandis - super prie vyno taurės!

2020-02-18 Autorius Samčio užrašai

Krevečių ir avokado užkandis - super prie vyno taurės!
Šį kartą noriu su Jumis pasidalinti nuostabiu užkandžiu, kurį pagaminsite itin greitai ir labai skaniai suvalgysite prie mėgstamos vyno taurės... :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • ilgavaisiai agurkai: 1
    • avokadai: 2
    • citrinos sultys: 1 šaukšto
    • druska: žiupsnelio
    • malti pipirai: žiupsnelio
    • karališkos krevetės be kiauto: 12
    • česnakas: 2 skiltelių
    • rūkytos paprikos milteliai: 1 šaukštelio
    • kajeno pipirai: 0,5 šaukštelio
    • aliejus: šlakelio
    • čili pipirų drožlės: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į dubenį suberiame paprikos miltelius, kajeno pipirus, įspaudžiame česnakus, įpilame aliejaus ir išmaišome.
  2. 2. Tuomet sudedame krevetes ir išmaišiusios paliekame kelias minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Sutriname avokado minkštimą kartu su druska, pipirais bei citrinos sultimis. Masė turi gautis maždaug kremo tirštumo.
  5. 4. Keptuvėje maždaug 3-4 minutes pakepiname krevetes.
  6. 5. Po to agurką nuplauname ir supjaustome maždaug 1 centimetro griežinėliais.
  7. 6. Užtepame avokado mase ir ant viršaus uždedame po kepintą krevetę. Užberiame čili pipirų drožlėmis. Lepinamės!
  8. pagamintas krevečių ir avokado užkandis
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Keptuvėje kepti kalmarų žiedai su česnakiniu padažu
(1)