Krevetės graikiškai: pomidoruose su feta sūriu

2020-04-01 Autorius Gamina Vanagai

Krevetės graikiškai: pomidoruose su feta sūriu
Na, o šiandien vakarienei jau senokos gamintos krevetės, tik šį kartą - pagal naują receptą. Šio patiekalo užtenka dviems asmenims sočiai vakarienei arba keturiems asmenims, kaip užkandžio. Taip pat galite gaminti šiek tiek skystesnį variantą puode, būtų kaip ir sriuba pilama su samčiu. Dar jei mėgstate aštriai, tikrai gaminkitės, manau labai gardu būtų. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • išlukštentos krevetės: 20-30 vienetų
    • svogūnai: 1 
    • saliero stiebai: 1 (nebūtinai),
    • česnakas: keleto skiltelių
    • konservuoti pomidorai: 400 gramų
    • pomidorų pasta: 3 valgomųjų šaukštų
    • feta sūris: 250 gramų
    • petražolės: saujos
    • laiškiniai svogūnai
    • alyvuogių aliejus
    • citrinos sultys: iš 0,5 vieneto
    • raudonėlis
    • grūsti pipirai
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausiai aliejuje pakepinkite smulkintus svogūnus, salierus ir česnakus, tada dėkite konservuotus pomidorus, pomidorų pastą, raudonėlį, pipirus, druską ir patroškinkite viską maždaug 10 minučių.
  2. 2. Dėkite krevetes, pamaišykite ir palaukite keletą minučių kol jos paraudonuoja.
  3. Reklama
  4. 3. Tada dėkite feta sūrį, uždenkite dangtį ir patroškinkite dar keletą minučių, kol sūris aptirps.
  5. 4. Pabaigoje berkite žalumynus, išspauskite citrinos. Ir mėgaukitės!
  6. krevečių gaminimas graikiškai su feta
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau krevečių receptų rasite: Krevečių receptai.
Karališkos salotos su jūrų gėrybėmis
(3)