Krevetėmis įdaryti pievagrybiai

2019-01-17 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Krevetėmis įdaryti pievagrybiai
Nuostabus užkandis vakarojant su draugėmis prie taurės vyno. Krevetes galima keisti krabų lazdelėmis.

Ingredientai

    • pievagrybiai: 10 didesnių (naudoti rudieji)
    • virtos krevetės: 180 gramų
    • kreminis sūris: 100 gramų (naudotas su žolelėmis bei česnaku)
    • džiūvėsėliai: 1 valgomojo šaukšto
    • rūkytos paprikos milteliai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
    • druska
    • malti pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių pievagrybius nuvalykite bei pašalinkite kotelius.
  2. 2. Tuomet dubenėlyje sumaišykite kreminį sūrį, krevetes, rūkytą papriką, druską ir pipirus. Pasigamintu įdaru prikimškite grybus. Pabarstykite ant viršaus džiuvėsėlių.
  3. Reklama
  4. 3. Tada dėkite į kepimo skardą ištiestą su kepimo popieriumi bei kiškite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepkite maždaug 10 minučių.
  5. 4. Iškepusius užkandukus dėkite ant popierinės servetėlės, kad sugertu visą skystį. Skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau įdarytų pievagrybių receptų rasite: Įdaryti pievagrybiai.
Krevetėmis įdaryti pievagrybiai
Makaronai su didžiosiomis krevetėmis
(2)
Krevečių kokteilis su padažu
(1)
Pad thai su krevetėmis
(4)
Aštuonkojis su bulvėmis ir paprikomis
(4)