Virti kalmarai su avokadais ir vyšniniais pomidorais

2023-10-09 Autorius WorldRecipes.lt

Virti kalmarai su avokadais ir vyšniniais pomidorais
Paskutiniu metu prekyboje pasirodė itin skanūs avokadai (bent jau parduotuvėje šalia manęs), tad reikia naudotis proga ir jų atsivalgyti. :) Šitas receptas su virtais kalmarais ir vyšniniais pomidorais taip patiko, kad gaminau net dvi dienas iš eilės. Rekomenduoju ir Jums pasigaminti. Tikrai gaunasi fantastiškai! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kalmarų filė: 2
    • svogūnų: 1
    • salierų stiebai: 1
    • avokadų: 0,5
    • vyšninių pomidorų: 4-5
    • ilgavaisių agurkų: ketvirtadalio
    • alyvuogių alieajus
    • druskos
    • pipirų
    • krapų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kalmarus dėkite į verdantį pasūdytą vandenį, įberkite žiupsnelį krapų ir virkite maždaug 5 minutes.
  2. 2. Tada svogūnus ir salierus susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje ant šlakelio aliejaus, kol suminkštėja.
  3. Reklama
  4. 3. Pasūdykite ir papipirinkite.
  5. 4. Tuomet į lėkštę dėkite agurkų, avokadų griežinėlius ir pomidorų puseles.
  6. 5. Pagardinkite druska, pipirais ir šlakeliu alyvuogių aliejaus.
  7. 6. Į vidurį dėkite keptų svogūnų ir kalmarus. Skanaukite!
Salotos su parūkyta antienos file
(1)