Salotos su parūkyta antienos file

2018-11-14 Autorius Oditėlės blogas

Salotos su parūkyta antienos file
Tokiomis salotomis su antiena galima vaišinti netikėtai (arba tikėtai) užsukusius svečius - jos gaunasi gurmaniškos, traškios ir lengvos - tikrai sužavės ne vieną.

Ingredientai

    • mėgstamų salotų mišinys: 200 gramų
    • sūdyta rūkyta antienos filė: 80 gramų (tinka ir vištiena)
    • įvairiausių rūšių pomidorai: 250 gramų
    • šviežias agurkas: gabaliuko
    • minkštas sūris salotoms: 150 gramų
    • juodosios alyvuogės
    • tirštas balzamiko actas: šlakelio
    • druska
    • malti juodieji pipirai
    • alyvuogių aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių salotas išdėliojame lėkštėse. Dedame supjaustytus pomidorus, agurkus ir sūrį, taip pat uždedame po keletą juodųjų alyvuogių. Pridedame rūkytos antienos file.
  2. 2. Tuomet viską apšlakstome tirštu balzamiko actu ir alyvuogių aliejumi, pagardiname pagal savo skonį druska bei maltais juodaisiais pipirais. Patiekiame ir mėgaujamės!
  3. rūkytos antienos salotos
    Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.
Baklažanų ir pomidorų salotos
(1)
Konservuoto tuno salotos su pomidorais ir alyvuogėmis
(4)
Salotos su kepenėlėmis ir apelsinais
(1)