Troškinta triušiena su pievagrybiais ir grietinėle

2024-04-17 Autorius WorldRecipes.lt

Troškinta triušiena su pievagrybiais ir grietinėle
Ar dažnai valgote triušieną savo namuose? Aš galiu drąsiai pripažinti, kad ji nėra dažnas svečias mano virtuvėje. Ir tikrai be reikalo, nes tai labai skani mėsa ir ją galima paruošti labai skaniai. O šiandien parodysiu vieną iš jų, kaip pagaminti nuostabų troškinį su pievagrybiais ir grietinėle. Paruošimas tikrai nėra sudėtingas, o galutinis rezultatas pranoksta lūkesčius. Tad drąsiai mėginkite, skani vakarienė bus garantuota!

Beje, jei neturite triušienos, šitaip galite ruošti vištieną arba kalakutieną - esu mėginusi, viskas gavosi taip pat puikiai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • šviežia triušienos kumpelių mėsa: 2x200 gramų
    • miltai: 2 valgomųjų šaukštų
    • sviestas: 150 gramų
    • svogūnai: 2
    • česnakas: 2 skiltelių
    • sultinys: 2 stiklinių
    • morkos: 1
    • pievagrybiai: 200 gramų
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių triušienos kumpelių mėsą nuplauname, nusausiname, supjaustome mažais gabaliukais, pasūdome bei pavoliojame miltuose.
  2. 2. Svogūnus bei česnaką sukapojame.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet puode ištirpiname sviestą, jame apkepiname triušienos mėsą, sudedame svogūnus, česnaką, užpilame sultiniu, pasūdome bei pagardiname pipirais pagal savo skonį.
  5. 4. Sutarkuojame morkas.
  6. 5. Patroškinusios maždaug pusvalandį į mėsą sudedame morkas, bebaigiant troškinti supilame grietinėlę, pievagrybius (supjaustytus gabalėliais bei pakepintus su trupučiu sviesto).
  7. 6. Galiausiai patiekiame su virtais ryžiais (jeigu juos mėgstate) bei mėgstamomis daržovėmis. Skanaujame!
Troškinta triušiena su pievagrybiais ir grietinėle
Troškinta triušiena su pievagrybiais ir grietinėle
Marinuoti BBQ šonkauliukai orkaitėje
(5)