Varškės žagarėliai

2018-01-26 Autorius Flickr

Varškės žagarėliai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • varškė: 500 gramų
    • cukrus: 5 šaukštų
    • kiaušiniai: 2
    • kepimo milteliai: 1 šaukštelio
    • vanilinis cukrus: 1 šaukštelio
    • miltai: 4-6 šaukštų
    • aliejus (kepimui/virimui)
    • cukraus pudra
    • cinamonas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių varškę pertriname per sietelį, išsukame su kiaušiniais, cukrumi bei kepimo milteliais.
  2. 2. Tuomet maišydamos beriame miltus tiek, kad tešla neliptų prie rankų (būtų galima kočioti), bet vis dar būtų pakankamai minkšta.
  3. Reklama
  4. 3. Tada iškočiojame į maždaug 1 centimetro storio lakštą. Supjaustome rombais, įpjauname rombų vidurį bei perkišame vieną kamputį per vidurį.
  5. 4. Tada verdame gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Iškepusius apiberiame cukraus pudros bei cinamono mišiniu. Skanaujame!
Želė desertas su kefyru
(7)