1. Iš pradžių grietinėlę gerai išplakame, į ją palaipsniui pildamos cukrų, vanilinį cukrų ir druską. Įmušame kiaušinius bei dar gerai paplakame.
2. Tuomet miltus susimaišome su kepimo milteliais, įsijojame į grietinėlės masę bei atsargiai viską sujungiame.
Reklama
3. Paskleidžiame ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos bei dedame į įkaitintą iki 175 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 15 minučių.
4. Per tą laiką, kol pagrindas kepa, pasiruoškite migdolų masę: į mažesnį puodelį arba keptuvę susidedame sviestą bei išlydome. Po to belieka supilti pieną, suberti cukrų ir migdolines plokšteles bei gerai viską išmaišyti.
5. Paskui gautą masę paskleidžiame ant pakepto pagrindo bei kepame dar papildomai maždaug 15 minučių. Lepinamės!
6. Pastebėjimas: 24x24 kepimo formai naudokite du trečdalius visų ingredientų kiekio.
7. Rekomendacija: Daugiau grietinėlės pyragų receptų rasite: Grietinėlės pyragai.