5. Trečiame dubenyje aliejų išplakame su cukrumi iki vientisos masės.
6. Po vieną įmušame kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakdami.
7. Į aliejaus plakinį atsargiai įmaišome miltų mišinį (nepermaišome!). Privalo nelikti sausų miltų.
8. Po to į tešlą įmaišome morkų, riešutų bei kokoso drožlių mišinį.
9. Paruoštą biskvitų tešlą padaliname lygiai į tris kepimo indus ir kepame maždaug 40-50 minučių arba kol medinis pagaliukas, įkištas ir ištrauktas iš kepinio centro, išliks švarus.
10. Iškepusius biskvitus atvėsiname.
11. Paruošiame kremą: Varškę gerai pertriname, kol visiškai neliks gumuliukų (aš pati naudoju jau paruoštą pertrintą varškę).
12. Pertrintą varškę išplakame su cukraus pudra bei vanilės ekstraktu.
13. Atskirame inde išplakame grietinėlę iki standžių putų.
14. Tada išplaktą grietinėlę atsargiai įmaišome į varškės masę.
15. Pagal savo skonį pagardiname kremą citrinos sultimis.
16. Surenkame pyragą: Ant lėkštės dedmae vieną biskvitą. Jį aptepame trečdaliu varškės kremo.
17. Ant kremo viršutine puse į apačią dedame antrą biskvitą, šiek tiek paspaudžiame.
18. Aptepti antru trečdaliu varškės kremo.
19. Tuomet uždedame trečią biskvitą, paspaudžiame ir aptepame likusiu kremu (dalį kremo, jeigu norisi, galima pasilikti šonams).
20. Galiausiai viršų pabarstome stambiai sukapotais lazdynų riešutais. Lepinamės!
21. Rekomendacija: Daugiau morkų pyragų receptų rasite: Morkų pyragai.