1. Iš pradžių dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius ir druską.
2. Kitame dubenyje išplakame sviestą su cukrumi (sviestą ištirpdžiau mikrobangėje), sudedame vieną po kito kiaušinius bei išplakame iki purumo.
3. Supilame kefyrą, vanilę ir miltus bei gerai išmaišome, po to įmaišome kokoso drožles ir viską gerai permaišome.
4. Tuomet orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros.
5. Į kepimo indą įtiesiame popierių, supilame pyragą.
6. Kepame maždaug 35-40 minučių, gali prireikti ir kiek ilgiau, jeigu jūsų kepimo indas daugiau į aukštį, nei į plotį. Būtinai patikriname mediniu iešmeliu.
7. Tik iškeptą pyragą aptepame pasiruoštu glaistu iš citrinos sulčių, cukraus pudros ir kokosų (tiesiog šiuos ingredientus sumaišome tarpusavyje).
8. Viską užpilame ant pyrago bei peilio pagalba ištepame visą paviršių. Leidžiame pyragui atvėsti. Lepinamės!
9. Rekomendacija: Daugiau kokosinių pyragų receptų rasite: Kokosiniai pyragai.