Kiekvienais metais Gruodžio mėnesį mano namai pakvimpa pačiais skaniausiais meduolių prieskoniais. Tuomet galvoje jau suskamba Kalėdinės dainos ir nori ar nenori šventinė nuotaika pati ima ir susikuria aplinką. Vis dažniau norisi uždegti kokią žvakę arba tiesiog ramiai pažiūrėti kalėdinį filmą (būtinai vienas namuose ir vienas namuose 2), ir visiškai nėra svarbu, kad jis jau šimtą kartų matytas. Šventines tradicijas mes patys susikuriame ir kartas nuo karto visai nereikia įmantrybių. Ir tikriausiai net ne kartais, o visada užtenka kelių mažų tradicijų, kurios padaro namus jaukesniais, o šventinį laukimą dar smagesniu. O viena iš tokių tradicijų yra kepti mano močiutės minkštą ir purų meduolį, kuris gaunasi fantastiškas ir juo šiandien pasidalinsiu su Jumis! :)
Nurodyti ingredientų kiekiai yra 24-26 centimetrų kepimo formai.
Ald
Atsakyti
Irena