Keptas bananas, apšlakstytas klevų sirupu, su avietėmis ir saujele lazdyno riešutų

2021-02-23 Autorius Kviečiu į virtuvę

Keptas bananas, apšlakstytas klevų sirupu, su avietėmis ir saujele lazdyno riešutų
Šis labai skanus keptų bananų desertas tiks ir veganams, nes nėra naudojami jokio gyvulinės kilmės produktai.

Ingredientai

    • bananai: 1
    • klevų sirupas: 1 valgomojo šaukšto
    • lazdyno riešutai: 1 saujelės
    • avietės: 1 saujelės (naudoju šaldytas)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia bananą nuplaukite.
  2. 2. Tada bananą perpjaukite perpus.
  3. bananas perpjautas pusiau
    Reklama
  4. 3. Kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi.
  5. kepimo skarda su kepimo popieriumi
  6. 4. Bananą dėkite į kepimo skardą ir apšlakstykite klevų sirupu.
  7. 5. Dėkite į įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite maždaug 10 minučių.
  8. 6. Iškepusį bananą pabarstykite susmulkintais lazdyno riešutais bei avietėmis. Lepinkitės!
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.
Plikytukai su varškės kremo įdaru
(2)
Braškiniai pyragaičiai
(2)
Manų kruopų chalva - "Rava halwa"
(2)