Šis desertas sukuria švelnų maskarponės ir grietinėlės kremo sluoksnį, derinamą su lengvu spanguolių rūgštumu. Kiekvienas sluoksnis subtiliai pagardinamas damų piršteliais, kurie suminkštėja ir įgauna brendžio (jei naudojamas) aromatą, suteikdami desertui išskirtinį skonį. Šis saldžiai gaivus desertas idealiai tinka tiek šventiniam stalui, tiek romantiškai vakarienei, suteikdamas puikų kontrastą tarp kreminio minkštumo ir uogų rūgštelės.
Vietoj brendžio galima naudoti apelsinų sultis sausainių sulaistymui.
Autorės komentaras - tas desertas, kurio skonio ir gaminimo sudėtingumo balansas labai teigiamas - labai skanu ir paprasta gaminti. Tokie desertukai gražiausiai atrodo stiklinėje ar taurėje. Patogu padalinti porcijomis. Jei spanguolės nepatinka, naudokite kitas uogas: vyšnias, šilauoges. Grietinėlę galite keisti su kokosų pienu.