Traškūs belgiški vafliai pusryčiams yra tobulas pasirinkimas. Tiesa, juos bekepant jau yra įmanoma pavalgyti :D . Kadangi vafliai kepa kiek ilgiau nei blynai, kol vieni kepa, kitus jau galite drąsiai suvalgyti.
Iš nurodytų ingredientų kiekių normos vaflių gausis tikrai nemažai, tad jeigu norisi vafliais pasimėgauti vėliau, tarkime po savaitės ar po mėnesio, juos galima ir užšaldyti.
Paskui tiesiog šaldytus vaflius dedame tiesiai į skrudintuvą ir dar kartą pašildome.
Kadangi aš naudoju visagrūdžius kvietinius miltus ir gaminu su pasukomis, juose nėra mielių, tai jie gaunasi ganėtinai sveiki. :)
Iš nurodyto ingredientų kiekio man pavyko iškepti 14 vaflių, o matavimui naudojau 240 mililitrų stiklinę.
Jolita
Atsakyti