1. Vištienos ruošimas: Jogurtą sumaišome su citrinos sultimis, išspaustu česnaku bei prieskoniais. Vištieną apvoliojame marinate bei maždaug 60 minučių palaikome šaldytuve.
2. Tuomet vištieną apvoliojame džiuvėsiuose sumaišytuose su mėgiamomis žolelėmis.
Reklama
3. Po to kepame iki 210 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių, paskui sumažiname temperatūrą ir kepame 160 laipsnių temperatūroje, dar maždaug 15 minučių.
4. Grybų ruošimas: Baravykus nuvalome. Supjaustome ganėtinai stambiais gabalais. Keptuvėje su aliejumi apkepame vieną susmulkintą svogūną, kol suminkštės.
5. Tuomet sudedame sviestą bei grybus, kepame ant nedidelės ugnies, kol grybai suminkštės. Bebaigiant kepti pabarstome prieskoniais.
6. Patiekiame vištieną su pasiruoštais grybais ir mėgaujamės!