Vyniotinis su rūkyta lašiša

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Vyniotinis su rūkyta lašiša

Ingredientai

    • 1 lavašas,
    • 200 g rūkytos lašišos,
    • 100 g lydyto sūrio,
    • 50 g lašišų ikrų,
    • 2 citronos,
    • 2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių,
    • 6 šviežių salotų lapai.

    Recepto paruošimas

  1. 1. Sumaišykite sūrį su žalumynais. Patieskite lavašą ant lentelės, aptepkite sūrio mase, o viršuje tolygiai paskirstykite žuvies gabalėlius. Suvyniokite lavašą su įdaru į ritinėlį, įsukite į maisto produktų plėvelę ir 30 min. įdėkite į šaldytuvą. Padalykite vyniotinį į 12 dalių ir susmaigstykite po du gabalėlius sumuštinių šakutėmis. Vėrinukus sudėliokite ant šviežių salotų lapų, papuoškite ikrais ir žalumynais.
Lašišos kotletai su manais
(2)
Makaronai su voveraitėmis, grietinėle ir lašiša
(1)
Beigeliai - beigelis su lašiša
(1)
Šaltas užkandis Summer rolls su lašiša
(1)
Paprasta žuvienė su perlinėmis kruopomis iš lašišos rinkinio ar dalių
(6)