Rūkytos žuvies užtepėlė su majonezu, liesa grietine ir svogūnų pagal Beatą

2023-11-26 Autorius WorldRecipes.lt

Rūkytos žuvies užtepėlė su majonezu, liesa grietine ir svogūnų pagal Beatą
Ar Jūs mėgstate rūkytą žuvį? Nes mes tai labai. Ir gaminame su ja pačius įvairiausius patiekalus. Tiek įvairias salotas, tiek mišraines, tiek šį kartą pasigaminome fantastišką užtepėlę, kuris mums labai patiko. Jai reikia visai nedaug ir pačių paprasčiausių ingredientų, o pagaminti sugebės tikrai kiekvienas. Tad dalinuosi labai geru receptu, kurį tikrai įtrauksite į savo "dažnai gaminamų" sąrašą. Pradedam gamybą! 

Ingredientai

    • rūkyta žuvis: 150 gramų (naudojau rūkytą lašišą)
    • majonezas: 1 valgomojo šaukšto
    • liesa grietinė: 1 valgomojo šaukšto
    • svogūnai: 1 (nedidelio)
    • druska: žiupsnelio
    • petražolės: keletos
    • batonas arba duona (patiekimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių lašišą (arba kitą rūkytą žuvį) supjaustome smulkiai.
  2. 2. Svogūną supjaustome irgi gana smulkiai. Tada petražoles smulkiai sukapojame.
  3. Reklama
  4. 3. Viską sudedame į dubenėlį, įdedame mėgstamą majonezą, grietinę, žiupsnelį druskos bei išmaišome.
  5. 4. Po to dedame ant duonos arba batono. Mėgaujamės!
Kepti ryžiai su daržovėmis ir lašiša
(1)