Rūkytos žuvies - skumbrės užtepėlė su kiaušiniais, agurkais ir žirneliais

2024-04-12 Autorius Su karamele

Rūkytos žuvies - skumbrės užtepėlė su kiaušiniais, agurkais ir žirneliais
Šiandien noriu Jums parodyti be galo skanią karšto rūkymo žuvies (naudoju skumbrę, bet tinka ir kiti) užtepėlę su virtais kiaušiniais, agurkais (tinka tiek rauginti, tiek marinuoti), porais arba svogūnais, konservuotais žirneliais ir padažu. Be galo skani ir greitai pradingstanti nuo stalo. Tikrai "prilimpa" per įvairiausius balius ar šventes. Rekomenduoju.

Beje, nuotraukoje galite matyti ir nevirtų morkų užtepėlę su fermentiniu sūriu, kuri taip pat verta pagyrų!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • karštai rūkyta skumbrė: ~300 gramų
    • kiaušiniai: 2 (virti)
    • marinuoti agurkai: 2 (arba rauginti agurkai)
    • porai: 1 (arba svogūnas)
    • konservuoti žirneliai: 3-4 valgomųjų šaukštų
    • žalumynai: 1 saujos (krapai, petražolės ir panašiai)
    • pipirai
    • druska
    • majonezas
    • jogurtas
    • garstyčios (jeigu mėgstate)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Rūkytą skumbrę atskirkite nuo kaulų bei smulkiai supjaustykite.
  2. 2. Tada įdėkite susmulkintus kiaušinius, agurkus ir porą, suberkite žirnelius, paskaninkite turimais susmulkintais žalumynais, druska (jeigu reikia), pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Padažui atskirai išmaišykite perpus majonezo bei natūralaus jogurto mišinį.
  5. 4. Viską išmaišykite.
  6. 5. Ištepkite mėgstamo batono arba duonos paviršių. Skanaukite!
Veganiškas meksikietiškas dubuo su tofu ir tortilijų traškučiais
(1)
Keptuvėje kepti kalmarų žiedai su česnakiniu padažu
(1)
Lipnūs vištienos petukai
(3)