Pastaruoju metu visiškai nebegaliu išgyventi be meksikietiškos virtuvės elementų: tortilijų, juodųjų pupelių, kukurūzų, salsos ir panašių dalykų. Todėl šį kartą, gyvendama geromis nuotaikomis, pasigaminau itin smagų, ryškiaspalvį bowl’ą, kuriame dera ir "rimtas" (troškinys, tofu) bei "savaitgalinis" (traškučiai) maistas. Jeigu darbo dienomis stengiuosi maitintis kuo natūraliau bei sveikiau, tai savaitgaliais sau leidžiu labiau atsipalaiduoti ir negalvoti per daug apie maisto kokybę. Žinoma, nesinori, kad tai pataptų labai blogu įpročiu ir per 2 dienas atsivalgyčiau visokio neaiškaus maisto ir kitų penkių dienų mityba nueitų šuniui ant uodegos.
Bet aš galvoju, kad šiuos dalykus yra įmanoma suderinti, kitaip perfrazuojant ir vilkas sotus, ir avis sveika. Todėl šios dienos meksikietiško stiliaus dubuo su skaniaisiais tortilijų traškučiais. Buvo išties labai skanu bei sotu. Rekomenduoju! Patiks ne tik veganams. :)