Veganiškus ikrai iš chia sėklų, sojos padažo, ir nori lapų

2021-02-23 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Veganiškus ikrai iš chia sėklų, sojos padažo, ir nori lapų
Kai patį pirmą kartą užmačiau veganiškų ikrų receptą, tai pagalvojau, kad tokie ikrai skoniu visai nebus skoniu panašūs į tikrus ikrus. Bet aš nebūčiau aš, jei nenuspręsčiau išmėginti, nes labai įdomu. Ir .. mano nuostabai gavosi labai gero skonio ikrai, kuriuos galima panaudoti kaip užtepėlę. Skonis tikrai nuostabus, o darbo tik 5 minutės. Tik teks palaukti dar kokias 4 valandas, kol jie pabus šaldytuve.

Ingredientai

    • chia sėklos: 2 valgomųjų šaukštų
    • sojos padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • vanduo: 7 valgomųjų šaukštų
    • nori (dumblių) lapai: 2

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia chia sėklas užpilkite sojų padažu ir vandeniu.
  2. 2. Nori lapus susmulkinkite ir suberkite į sėklas.
  3. Reklama
  4. 3. Gerai išmaišykite bei paliekame užkandį brinkti mažiausiai 4 valandas.
  5. 4. Aš pati įprastai pagaminu iš vakaro, padedu į šaldytuvą ir ryte jau skanauju gardžius sumuštinius su duona ir rukola. Pamėginkite ir Jūs!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau veganiškų receptų rasite: Veganiški patiekalai.

Danguolė

Nors nesu veganė ir net ne vegetarė tačiau kai paragavau labai patiko ir tikrai gaminsiu ir vaišinosi savo draugus .
Atsakyti
Veganiškas indiškas tofu karis - troškinys (Butter Masala)
(2)
Veganiška burokėlių sriuba
(1)