Argentinietiški sausainiai - verti tik didžiausių pagyrų!

2019-10-19 Autorius WorldRecipes.lt

Argentinietiški sausainiai - verti tik didžiausių pagyrų!
Nesu tikra kodėl šie sausainiai vadinasi argentinietiškais, bet vienoje receptų knygoje jie buvo taip pavadinti, todėl tokį pavadinimą palieku ir aš. Bet ne pavadinimas svarbiausia, patys sausainiai tikrai labai gardūs.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Sausainiams:
    • miltai: 2,5 stiklinės
    • krakmolas: 1,3 stiklinės
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • lydytas margarinas: 200 gramų
    • cukrus: 100 mililitrų
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • kiaušinių tryniai: 3
    • brendis: 1 valgomojo šaukšto
    Pertepimui:
    • "Rududu": 0,5 skardinės
    • smulkinti riešutai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių margariną sumaišome su cukrumi, supilame brendį, vanilinį cukrų, kiaušinio trynius.
  2. 2. Tuomet miltus sumaišome su krakmolu bei persijotais kepimo milteliais ir beriame į margarino masę.
  3. Reklama
  4. 3. Tešla gausis tarsi minkšto plastelino, itin maloni bei nelimpanti prie rankų.
  5. 4. Su formele išspaudžiame vienodo dydžio skrituliukus.
  6. 5. Dedame ant sviestino popieriaus ir kepame 150-170 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 20 minučių.
  7. 6. Tešla itin trapi, tad su ja reikia elgtis labai atsargiai. Iškepus visiems sausainiams pertepimui reikės Rududu ir susmulkintų riešutų (bet kokių).
  8. 7. Ant vieno sausainio pusės tepkite Rududu, sulipinkite su kita sausainio pusele ir kraštus apvoliokite į riešutus. Lepinkitės!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau sausainių receptų rasite: Sausainiai.