Baltarusių bulviniai blynai - skaniausi kada bandyti!

2019-01-31 Autorius Šeimos virtuvė

Baltarusių bulviniai blynai - skaniausi kada bandyti!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • nuskustos bulvės: 600 gramų
    • kvietiniai miltai: 100 gramų
    • geriamoji soda: ~2 gramų
    • druska
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. IŠ pradžių bulves sutarkuojame, supilame miltus, druską ir sodą bei išmaišome. Tuoj pat kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
  2. 2. Galiausiai patiekiame su sviestu arba grietine. Skanaujame!
  3. Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau bulvinių blynų receptų rasite: Bulviniai blynai.

Rūta

Tai kokie skanesni - su soda , ar be jos , lietuviškai ? O tai galėsiu paskui tris dienas viena juos valgyt , nes šiaip tai kepu bent po keptuvę kiekvienam , o sau tris :) ....
Atsakyti

Lina Rūtai

Gerai čia...

Violeta Vaitkute Braziene

Soda ?! Nu ne
Atsakyti

Atsiprasau

O kam soda bulviniuose blynuose? Jug ir taip minkstuciai viduje..
Atsakyti

Brigita

Mano mociute baltaruse,bet niekada nededavo sodos..nesuprantu,kam ji ten reikalinga..net pagalvojus slykstu atrodo.. Budavo skanius bulvinius su silke kepdavo..moliuga idaryta peciuje,su broliu skaniai lapnodavom,o apie bulvinius su soda pirma karta girdziu..
Atsakyti

Dana

o kuo idarydavo moliuga, gal galima placiau?

njjm

be kiaušinio, tai todėl sodą deda?
Atsakyti

Violeta Zakariene

O, kam miltai reikalingi?
Atsakyti

Nijolė geras ir idomus receptass.

Tik be miltu skaniausi..druskos ,kiaušiniu ir mėtu truputi.

Vietoj sodos dedamas kiaušinis. Sodos tikrai nereikia.
Atsakyti

Lina Cerneviciene

Ir nereikia sodos net nugesint?
Atsakyti

L

Aliejuje kepti ir taip riebu, koks dar patiekimas su sviestu?
Atsakyti

Egis

Sodos nereik, bet svogūną įtarkuoju būtinai, kiaušinis be abejo ir druskytes ir labiau pakepint, jei bulve skysta labai, tada miltų šaukštą įdedu tarkim ant 10 vidutinių bulvių, bet soda? kam ji?😀
Atsakyti
Mieliniai bulviniai blynai su ikrais pagal Beatą
(1)
Kaip pasigaminti labai skanią bulvių košę?
(5)
Bulvių "kišenėlės"
(5)