1. IŠ pradžių bulves sutarkuojame, supilame miltus, druską ir sodą bei išmaišome. Tuoj pat kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
2. Galiausiai patiekiame su sviestu arba grietine. Skanaujame!
Reklama
3. Rekomendacija: Daugiau bulvinių blynų receptų rasite: Bulviniai blynai.
Rūta
Tai kokie skanesni - su soda , ar be jos , lietuviškai ? O tai galėsiu paskui tris dienas viena juos valgyt , nes šiaip tai kepu bent po keptuvę kiekvienam , o sau tris :) ....
Atsakyti
O kam soda bulviniuose blynuose? Jug ir taip minkstuciai viduje..
Atsakyti
Brigita
Mano mociute baltaruse,bet niekada nededavo sodos..nesuprantu,kam ji ten reikalinga..net pagalvojus slykstu atrodo..
Budavo skanius bulvinius su silke kepdavo..moliuga idaryta peciuje,su broliu skaniai lapnodavom,o apie bulvinius su soda pirma karta girdziu..
Atsakyti
Aliejuje kepti ir taip riebu, koks dar patiekimas su sviestu?
Atsakyti
Egis
Sodos nereik, bet svogūną įtarkuoju būtinai, kiaušinis be abejo ir druskytes ir labiau pakepint, jei bulve skysta labai, tada miltų šaukštą įdedu tarkim ant 10 vidutinių bulvių, bet soda? kam ji?😀
Atsakyti
Rūta
Atsakyti
Lina Rūtai
Violeta Vaitkute Braziene
Atsakyti
Atsiprasau
Atsakyti
Brigita
Atsakyti
Dana
njjm
Atsakyti
Violeta Zakariene
Atsakyti
Nijolė geras ir idomus receptass.
Aš
Atsakyti
Lina Cerneviciene
Atsakyti
L
Atsakyti
Egis
Atsakyti