Brusketa (Bruschetta) su vytintu serano kumpiu ir pomidorais

2021-12-06 Autorius WorldRecipes.lt

Brusketa (Bruschetta) su vytintu serano kumpiu ir pomidorais
Vytinto serano kumpio ir pomidorų derinys labai tinka itališkoms brusketoms (bruschetta). Tikrai rekomenduoju pasigaminti tokią užkandėlę, nes ji nuo stalo pradingsta labai greitai. Svečiai ja žavisi ir nejučiomis ima vieną užkanduką po kito, kol jų tiesiog nebelieka, nors aš gaminu ir iš dvigubos ar net trigubos normos, bet ir tai nepadeda.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia supjaustykite prancūzišką batoną ir trumpai paskrudinkite orkaitėje (maždaug 5 minutes - 180 laipsnių temperatūroje), kad šis taptų traškus išorėje, bet išliktų minkštas viduje.
  2. 2. Tada paruoškite pomidorus: išimkite sėklas, supjaustykite juos nedideliais kubeliais.
  3. Reklama
  4. 3. Įtarkuokite česnaką, pabarstykite druska ir pipirais, užpilkite alyvuogių aliejumi.
  5. 4. Tuomet ant kiekvieno paskrudinto prancūziško batono gabaliuko dėkite po vieną šaukštelį ir ant viršaus uždėkite po serano arba kito vytinto kumpio gabaliuką.
  6. 5. Patiekite ir lepinkitės nuostabiu užkandžiu! ;)
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Kriaušės virtos raudonąjame vyne
(3)
Grybų užkandėlė
(2)
Vištienos kepenėlės orkaitėje su šonine
(2)