Kepta duona su sūriu, česnaku ir majonezu yra paprastas, bet gardus ir taip gerai pažįstamas užkandis. Šis puikus padažas prie keptos duonos sužavės kiekvieną. Padažas tirštas, tąsus ir taip tobulai dera su apskrudusios duonos gabalėliais.
Duonos juostelės iš pradžių apskrudinamos įkaitintame aliejuje, po to įtrinamos česnaku, suteikiant patiekalui intensyvaus skonio. Padažui paruošiama kreminė sūrio ir majonezo masė, kuri gardinama prieskoniais ir šlakeliu vandens (galima keisti grietinėle) ir kaitinama, kol tampa vientisa.
Autorės komentaras - rekomenduoju duonos riekeles supjaustyti juostelėmis prieš kepant, taip visi gabalėliai iškeps tolygiai apskrudę. Česnako kiekis, žinoma, visiškai pritaikomas kiekvieno skoniui. Jeigu mėgstate aštriau, drąsiai naudokite daugiau skiltelių. Šis padažas keptai duonai man pavyko vienas gardesnių kiek teko išbandyti.
Angelė Tik
Atsakyti
Xray
Atsakyti
G
R
Sonata
n
Atsakyti
Aš
Atsakyti
Vaida
ruta
Atsakyti
Glorija
Atsakyti
Jugoslavas
Atsakyti