Čirviniai blynai su varške ir riešutais

2023-11-14 Autorius WorldRecipes.lt

Čirviniai blynai su varške ir riešutais
Itin itin skanūs čirviniai blynai su varške ir riešutais, kuriuos pirmą kartą išmėginau tik šiandien ryte. Nei skoniu, nei konsistencija nepablogėja ir kai jau atvėsta. Varškės galite drąsiai dėti ir daugiau, pagal originalų receptą reikėjo 130 gramų, bet kitą kartą gamindama būtinai dėsiu visą pakelį (180 gramų). Nieko ilgai nelaukite, imkite receptą ir gaminkite!;) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušinių: 4
    • cukraus: 3 valgomųjų šaukštų
    • sviesto: 100 gramų
    • varškės: 130 gramų
    • miltų: 150 gramų
    • kepimo miltelių: 1 arbatinio šaukštelio
    • pieno: 250 gramų
    • smulkintų riešutų: 50 gramų (aš naudoju migdolus)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius išplakite su cukrumi ir įmaišykite ištirpintą sviestą.
  2. 2. Tada dėkite varškę, truputį pieno ir gerai pertrinkite su blenderiu.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet supilkite likusį pieną, miltus su kepimo milteliais ir susmulkintus riešutus.
  5. 4. Gerai išmaišykite ir kepkite čirvinių blynų keptuvėje.
  6. 5. Patiekite su mėgstamais pagardais ir skanaukite!
Vegetariniai žemaičių blynai su varške
(2)