Cukinijų troškinys su pieniška dešra, grietinėle ir fermentiniu sūriu

2023-09-13 Autorius Kviečiu į virtuvę

Cukinijų troškinys su pieniška dešra, grietinėle ir fermentiniu sūriu
Su šiuo patiekalu, galima sakyti, iš naujo pamilau cukiniją. Na labai patiko šis paprastas patiekalas, bet tikrai labai skanus. Tikrai reikia pripažinti, kad iki šiol tokio cukinijų troškinio nebuvau gaminusi ir pirmą kartą gamindama žiūrėjau kiek skeptiškai. Turėjau daug cukinijos, tad vis su ja eksperimentavau. Tai galiu pasakyti, kad šis patiekalas pranoko visus pirminius lūkesčius ir greitai buvo įtrauktas į mėgstamiausių sąrašą. Pamėginkite ir Jūs, jei esate cukinijų ptaiekalų mėgėjai. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • cukinijos: 1
    • pieniška dešrytė: 200 gramų
    • česnakas: 1 skiltelės
    • svogūnai: 1
    • pipirai: žiupsnio
    • druska: žiupsnio
    • grietinėlė: 100 mililitrų
    • aliejus: šlakelio
    • fermentinis sūris: 50 gramų
    • saldžiosios paprikos milteliai: žiupsnio
    • krapai: pundelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūną bei česnaką nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  2. 2. Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų.
  3. Reklama
  4. 3. Suberkite svogūną bei česnaką. Pakepinkite, kol daržovės suminkštės.
  5. 4. Dešrą supjaustykite kubeliais. Berkite į keptuvę ir pakepinkite porą minučių.
  6. 5. Tuomet cukiniją nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Berkite į keptuvę ir pakepinkite maždaug 5 minutes.
  7. 6. Tada pagardinkite druska ir pipirais, pilkite grietinėlę, įtarkuokite fermentinį sūrį. Patroškinkite, kol šiek tiek viskas sutirštės.
  8. 7. Galiausiai pabarstykite susmulkintais krapais, patiekite ir skanaukite!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau cukinijų troškinių receptų rasite: Cukinijų troškiniai.
Veganiškas indiškas tofu karis - troškinys (Butter Masala)
(2)
Meksikietiškas žuvies troškinys
(1)
Troškinta aviena su kopūstais
(1)