Vištienos skrandukų ir širdelių troškinys su grietinėle ir daržovėmis

2020-02-07 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Vištienos skrandukų ir širdelių troškinys su grietinėle ir daržovėmis
Kartais būna dienų, kai nebežinau, ką pagaminti savo šeimos pietums, nes viskas atrodo atsibodę. Bet tada prisimenu šį receptą, nukeliauju nusipirkti vištienos širdelių ir skrandukų ir pagaminu tokį troškinį. Galiu garantuoti, kad apsivalgymas garantuotas, nes tokie pietūs nėra kasdieniški, nespėja atsibosti ir yra tikrai labai skanūs.

Ingredientai

    • vištienos skandukai: 500 gramų
    • vištienos širdelės: 500 gramų
    • druska: pagal skonį
    • pipirai: žiupsnio
    • svogūnai: 1
    • morkos: 1
    • grietinėlė: 100 mililitrų
    • aliejus: šlakelio
    • vanduo: 300 mililitrų
    • sviestas: 30 gramų
    • krapai: ryšulėlio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos širdeles perpjaukite perpus ir gerai išplaukite.
  2. 2. Tada vištienos skrandukus ir širdeles pabarstykite druska bei pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Troškintuve gerai įkaitinkite aliejų ir apkepinkite.
  5. 4. Svogūną nulupkite.
  6. nulupamas svogūnas
  7. 5. Morką nulupkite.
  8. 6. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais
  9. svogūnas supjaustytas kubeliais
  10. 7. Morką supjaustykite griežinėliais.
  11. morka supjaustyta griežinėliais
  12. 8. Suberkite daržoves į troškintuvą. Užpilkite vandeniu, dėkite gabaliuką sviesto ir patroškinkite maždaug 20 minučių.
  13. 9. Įpilkite grietinėlę. Pakaitinkite ir pabarstykite susmulkintais krapais.
  14. 10. Mūsų šeimai skaniausia patiekti su bulvių koše. Skanaus!
Blyneliai su vištiena ir pievagrybiais
(1)
Apelsinų sultyse troškinta vištiena
(4)
Jamaikietiška jerk vištiena su karibų (karibietiškais) ryžiais virtais kokosų piene
(1)